Jump to content

Featured Replies

Posted

Anul 2025 aduce o redescoperire a beneficiilor Qi Gong-ului în rândul comunității de medicină naturistă. Această practică ancientă de mișcare și respirație a devenit tot mai populară în ultimii ani, fiind apreciată pentru efectele sale asupra echilibrului energetic și al stării de bine.

Mulți dintre noi am îmbrățișat Qi Gong-ul ca modalitate de a ne detoxifia organic, a ne întări imunitatea și a reduce stresul. Am observat o ameliorare semnificativă a simptomelor, în special atunci când am combinat Qi Gong cu tinctura de propolis și ceaiul de coada calului. Această abordare integrativă ne-a ajutat să ne reconnectăm atât fizic, cât și mental.

Ați încercat vreodată Qi Gong? Care au fost experiențele voastre cu această practică în combinație cu alte remedii naturiste? Aștept cu interes să împărtășiți din cunoștințele și trăirile voastre.

Am inceput si eu Qi Gong acum 3 luni si chiar simt o diferenta in nivelul de energie si claritate mentala! L-am combinat cu terapia prin remedii Bach pentru anxietate si rezultatele sunt surprinzator de bune. Detoxifierea naturala prin miscarile fluide de Qi Gong mi-a adus beneficii mai rapide decat orice alt exercitiu am incercat inainte. Voi continua sigur practica asta, pare ca in 2025 chiar revine puternic in atentia tuturor... ai mei de la curs spun ca s-a triplat numarul de participanti fata de anul trecut.

• 1 month later...

Chiar am incercat Qi Gong anul trecut si pot spune ca e o practica extraordinara pentru detoxifiere naturala! Am observat ca dupa doar 3 saptamani de practica regulata, nivelul meu de energie a crescut considerabil si durerile de spate aproape au disparut. Combinat cu ceai de urzica si putin ghimbir proaspat, efectele au fost si mai vizibile. Cred ca in 2025 vom vedea tot mai multe cercetari care confirma ce stiau chinezii de mii de ani - ca miscarea energiei in corp e fundamentala pentru sanatate...

Am incercat Qi Gong anul trecut si pot spune ca mi-a schimbat complet viata! Am observat ca practicile de respiratie si miscare au avut un efect uimitor pentru detoxifierea naturala a organismului meu, mai ales cand le-am combinat cu ceaiuri de urzica. Starea de oboseala cronica de care sufeream s-a ameliorat vizibil dupa doar 3 saptamani. Recomand sa incepeti cu sesiuni scurte si sa fiti constanti - efectele se acumuleaza in timp.