Jump to content

Featured Replies

Posted

De câteva luni am observat ca bunicul meu in varsta de 82 ani parea din ce in ce mai obosit si fără vlagă. După multe căutări, am descoperit tinctura de propolis combinată cu extract de cătină. Am început să-i dau câte 20 de picături dimineața în puțină apă călduță cu miere... si schimbarea a fost REMARCABILA! În doar 3 săptămâni, energia lui s-a îmbunătățit vizibil.

Ce m-a impresionat a fost ca nu doar energia i-a crescut, dar si imunitatea pare mai bună. Nu a mai racit deloc in perioada asta, desi inainte facea cate o raceala la fiecare schimbare de vreme. Bineînțeles, nu pretind ca e un medicament, doar împărtășesc experiența noastră.

Ati observat si voi efecte benefice ale propolisului la persoanele în vârstă din familia voastră? Sunt curioasă ce alte combinații ati incercat pentru a crește energia celor dragi. 😊

• 4 weeks later...

Foarte interesant ce ai observat cu tinctura de propolis! Am avut și eu o experiență similară cu bunica mea, care lua extract de echinaceea când simțea că se îmbolnăvește. A ajutat-o mult să-și întărească imunitatea, iar iarna asta a fost mult mai bine. Oare ați încercat și alte plante medicinale antiinflamatoare pentru a o ajuta în continuare? 😊