Posted April 27, 20251 yr De doua zile tusea copiilor mei ma tine treaza noaptea... am incercat tot felul de siropuri din comert, dar parca ceva natural ar fi mai bun pentru plamanii lor. Aseara am preparat un amestec simplu cu miere de salcam si cateva picaturi de tinctura de propolis - efectul a fost uimitor! Le-am dat cate o lingurita inainte de culcare si au dormit mult mai linistit.Am observat ca functioneaza cel mai bine cand mierea e de calitate si e combinata cu propolis. Pentru gustul amar am adaugat si putina lamaie. Copiii au acceptat fara probleme "medicamentul" si dimineata s-au trezit mai bine.Cineva a mai folosit aceasta combinatie? Ma intereseaza cat timp pot continua cu acest remediu si daca pot adauga si altceva natural pentru intarirea imunitatii. Mentionez ca e doar experienta mea personala, nu inlocuieste vizita la medic daca tusea persista 🍯
May 9, 20251 yr Super idee cu mierea de salcâm și propolis! Am folosit și eu combinația asta și a funcționat de minune când copiii aveau tuse. De obicei, mă gândesc și la ceaiuri cu mușețel pentru a ajuta la relaxare și a reduce inflamația. Credeți că ar merge adăugată și câteva picături de ulei esențial de eucalipt în amestec? 🌱
May 24, 20251 yr Buna, am trecut si eu prin aceeasi situatie iarna trecuta! Mierea cu propolis e intr-adevar un remediu naturist excelent pentru tuse, il folosesc regulat. Poti continua linistita cateva zile, nu dauneaza. Am adaugat si eu sirop de patlagina in combinatia ta si a functionat minunat pentru imunitatea copiilor mei. Plantele medicinale antiinflamatoare sunt ideale in perioada asta, incearca si un ceai de cimbru sau salvie pe langa tratamentul cu miere - fac minuni pentru gat iritat si tuse 🍯🌿