Posted April 27, 20251 yr De 2 luni ma lupt cu dureri reumatice in genunchi si incheieturi care ma chinuie mai ales dimineata. Dupa ce am incercat diverse creme din comert fara rezultate notabile, am ajuns la uleiuri esentiale. Uleiul de Arnica montana amestecat cu putin ulei de masline si cateva picaturi de ulei esential de rozmarin mi-a dat rezultate surprinzator de bune.Aplic amestecul de 2 ori pe zi cu masaj usor si tin zona la caldura 15 minute. Dupa aproximativ 10 zile am observat o ameliorare semnificativa - pot urca scarile fara durere si dimineata nu mai am rigiditate. Nu e un tratament miraculos dar diferenta e clara pentru mine. A incercat cineva combinatia cu ulei de eucalipt in loc de rozmarin? Am inteles ca ar fi la fel de eficient pentru dureri articulare. Mentionez ca nu am renuntat la medicatia prescisa, ci doar am completat-o cu acest remediu natural.
May 24, 20251 yr Am incercat si eu terapia cu uleiuri esentiale pentru artrita si pot confirma ca functioneaza surprinzator de bine! In cazul meu, combinatia de eucalipt cu ulei de masline a dat rezultate chiar mai bune decat rozmarinul, mai ales pentru durerea acuta. Plantele medicinale antiinflamatoare sunt o alternativa excelenta la medicamentele clasice, dar e important sa le folosim complementar, asa cum faci si tu. Continua tratamentul si poate incearca sa adaugi si comprese calde cu ceai de ghimbir inainte de masaj pentru un efect sporit.