Jump to content

Featured Replies

Posted

De ceva timp ma luptam cu o digestie deficitara... balonari, arsuri si disconfort dupa mese. Dupa ce am incercat diverse solutii fara succes, am descoperit acum 2 saptamani tinctura de anghinare si pot spune ca rezultatele sunt remarcabile. Am inceput cu 15 picaturi dimineata si seara, inainte de masa, si digestia s-a imbunatatit vizibil.

Diferenta majora pe care am observat-o este ca nu mai am senzatia de greata dupa mesele consistente si nici balonarea care ma chinuia seara. Am combinat tinctura cu un ceai de menta si fenicul preparat de mine, simplu, cu plante cumparate de la plafar. Nu pretind ca este un tratament universal, doar impartasesc experienta personala care MI-A SCHIMBAT complet confortul digestiv.

Cineva a folosit anghinarea in alta forma sau doza? Sunt curioasa daca exista si alte combinatii eficiente pentru problemele digestive. 🌿

• 3 weeks later...

Te inteleg perfect! Si eu am avut probleme digestive similare si am incercat tinctura de anghinare acum cateva luni, dar in combinatie cu sunatoare pentru detoxifiere naturala. Efectele au fost chiar rapide, in special pentru balonare. Am observat ca functioneaza mai bine daca iau tinctura cu 30 de minute inainte de masa, nu chiar inainte cum faceai tu. Poate incerci si ceaiul de ghimbir dupa mese consistente... face minuni pentru digestie! 🌿