Posted May 5, 20251 yr De câteva luni folosesc turmericul în aproape toate mâncărurile și sunt uimită de efectele asupra digestiei. Am avut probleme cu balonarea și disconfortul abdominal, dar de când am introdus acest condiment minunat, totul s-a îmbunătățit vizibil. Îl combin cu puțin piper negru pentru a-i crește biodisponibilitatea și adaug și ghimbir proaspăt când găsesc.Am observat că ceaiul de mentă după masa de prânz face minuni pentru digestie și combate senzația de greutate. L-am combinat cu tinctura de anghinare pe care o iau înainte de mesele copioase... efectul e remarcabil! Nu pretind că sunt remedii universale, doar împărtășesc ce a funcționat pentru mine.Cineva a încercat combinația de turmeric cu semințe de chimen pentru digestie? Sunt curioasă dacă are efecte mai bune decât ce folosesc eu acum. 😊
May 24, 20251 yr Si eu am descoperit recent beneficiile plantelor medicinale antiinflamatoare in problemele digestive! Turmericul chiar face minuni, iar combinatia cu chimen pe care o mentionezi e excelenta - am incercat-o acum cateva luni si pare sa functioneze mai bine decat turmericul singur. Chimeniul calmeaza rapid balonarea si are efect carminativ puternic. Pe langa asta, incearca si semintele de fenicul dupa masa, sunt perfecte cand ai senzatie de prea plin... le mestec simple sau le pun in ceai cu menta. 😊