Posted May 5, 20251 yr De cand am probleme cu artrita, incerc fel de fel de remedii ca sa pot face fata durerilor... Am ajuns sa nu mai pot dormi nopti intregi. Acum 3 luni am inceput sa folosesc tinctura de Gheara diavolului si am observat o ameliorare semnificativa! O iau de 3 ori pe zi cate 15-20 picaturi in putina apa.Am combinat-o cu comprese calde si ulei de arnica montana pentru masaj local. Diferenta e UIMITOARE fata de ce am incercat inainte. Durerea nu a disparut complet, dar pot sa-mi mișc mainile mult mai bine dimineata si nu ma mai trezesc noaptea din cauza durerilor.Cineva a incercat gheara diavolului in combinatie cu alte plante antiinflamatoare? Mentionez ca am discutat cu medicul inainte sa incep acest remediu, mai ales ca iau si alte medicamente pentru tensiune. Nu e un miracol, dar pentru mine a facut diferenta intre a suferi constant si a avea zile mult mai bune.
May 24, 20251 yr Si eu am trecut prin aceeasi lupta cu artrita! Gheara diavolului e intr-adevar un ajutor de nadejde, dar de cand am inceput sa o combin cu turmeric si salvie in tinctura, efectul e si mai bun. Plantele medicinale antiinflamatoare functioneaza mai eficient in combinatie, am observat. Incearca si compresele cu namol terapeutic - le alternez cu arnica si simt o diferenta enorma in mobilitate. Tine-ne la curent cu progresul!