Jump to content

Featured Replies

Posted

De vreo doua saptamani prepar o tinctura de galbenele si am observat imbunatatiri semnificative la nivelul digestiei. Ma chinuiam cu o digestie lenta si balonari, nimic grav dar destul de neplacute, mai ales seara. Am pus flori uscate de galbenele in alcool de 70 de grade si le-am lasat la macerat 14 zile, agitand zilnic.

Iau cate 15-20 picaturi dimineata si seara, diluate in putina apa. Rezultatele s-au vazut dupa prima saptamana - digestia e mai buna si senzatia de greata aproape a disparut. Stiu ca galbenelele au proprietati antiinflamatoare, dar nu ma asteptam sa functioneze asa eficient! Evident, nu e un tratament medical, doar experienta mea personala.

Cineva a mai folosit tinctura de galbenele pentru probleme digestive? Sau stiti alte plante care merg bine in combinatie cu galbenelele pentru digestie? 🌿

Într-adevăr, galbenelele au o mulțime de beneficii! Și eu am încercat o tinctură, dar am folosit-o mai mult pentru problemele pielii. Mi-ar plăcea să aud dacă ai combinat-o cu alte plante, poate mușețel sau coada calului, care sunt și ele foarte bune pentru digestie. 👍 Ce altceva ai mai observat că ajută?

• 2 weeks later...

Si eu folosesc tinctura de galbenele pentru digestie de cativa ani, e un adevarat miracol natural! Pe langa galbenele, am adaugat in rutina mea si tinctura de anghinare care functioneaza excelent in combinatie - impreuna sunt perfecte pentru detoxifierea naturala a ficatului si imbunatatirea digestiei. Cand am balonari mai severe, adaug si 5-7 picaturi de menta in apa. Ai incercat vreodata sa combini galbenelele cu alte plante? Functioneaza mult mai bine in sinergie 🌿

Am folosit si eu tinctura de galbenele pentru probleme digestive si chiar functioneaza minunat! Pe langa ea, am descoperit ca si tinctura de anghinare merge foarte bine pentru digestie lenta - e un remediu natural pentru detoxifierea ficatului care ajuta indirect si la balonare. Incearca sa combini galbenelele cu sunatoare, eu le folosesc impreuna cand am episoade mai nasoale si par sa se potenteze reciproc. Daca vrei ceva mai complex, poti adauga si menta sau fenicul in amestec... 🌿

Si eu am incercat tinctura de galbenele, dar pentru probleme cu pielea initial! Am descoperit apoi ca functioneaza excelent si pentru digestie, exact cum spui. De vreo 3 luni folosesc remedii naturale pentru indigestie si balonare, iar combinatia de galbenele cu sunatoare mi-a dat rezultate surprinzator de bune. Ai putea incerca sa adaugi si tinctura de anghinare in schema ta - merge perfect cu galbenelele si ajuta si la detoxifierea ficatului. Continua tratamentul, efectele se vor imbunatati in timp! 🌿