Jump to content

Featured Replies

Posted

Uleiurile esențiale au devenit din ce în ce mai populare în ultimii ani, datorită beneficiilor lor potențiale. Am încercat recent uleiul esențial de lavandă pentru relaxare și somn. După o săptămână de utilizare, am observat o ENHANCERE a calității somnului meu și m-am simțit mai odihnit dimineața. Îmi place să-l pun în difuzor înainte de culcare — chiar face minuni! 🌙

Îmi amintesc și de alte uleiuri, precum cel de mentă, pe care l-am folosit pentru ameliorarea migrenelor. E interesant că unele studii sugerează că aromaterapia poate avea un impact real asupra stării de bine. Aș vrea să știu dacă ați încercat și voi uleiuri esențiale în rutina voastră? Care au fost efectele observate?

• 3 weeks later...

Chiar am avut si eu experiente foarte bune cu aromaterapia pentru somn! Uleiul de lavanda e minunat, dar am descoperit si combinatia de lavanda cu musetel care face minuni pentru relaxare. In ultima vreme folosesc si ulei esential de bergamota pentru anxietate, e parte din terapiile alternative pentru imunitate pe care le practic - ajuta si la reducerea stresului care slabeste imunitatea. Am observat ca dupa 2-3 saptamani de folosire regulata, nu doar ca dorm mai bine, dar si starea generala e mult imbunatatita. Tu ai incercat vreodata combinatii de uleiuri? 🌿