Jump to content

Featured Replies

Posted

De cand am inceput sa am probleme cu somnul, am incercat tot felul de metode... pastile, tehnici de relaxare, dar nimic nu functiona cum trebuie. Intr-o seara, bunica mi-a adus o cana cu ceai de musetel, spunandu-mi ca asa dormea toata familia ei. Am zambit politicos, dar nu credeam ca o planta asa comuna poate face minuni.

Surpriza a fost cand am adormit in 15 minute! De atunci, am inceput sa experimentez - o seara cu musetel, una fara. Diferenta era EVIDENTA. Fara el ma foiam pana la 2-3 dimineata, cu el adormeam rapid si ma trezeam odihnita. Nu ma asteptam ca aceasta planta simpla sa aiba un efect mai bun decat suplimentele scumpe pe care le luasem.

Cineva a mai observat efectul asta dramatic cu musetelul sau e doar la mine? Am inteles ca nu e un somnifer propriu-zis, dar parca are efect magic in cazul meu 😊 Nu vreau sa devin dependenta de el, dar sincer, prefer o cana de ceai natural decat alternative chimice.