Posted May 24, 20251 yr Buna tuturor! Vreau sa va impartasesc o experienta recenta cu un terapeut minunat pe care l-am descoperit luna trecuta. Dupa luni intregi de probleme cu somnul, am ajuns la cabinet la recomandarea unei prietene. Terapeutul mi-a recomandat un tratament cu remedii Bach, in special formula Rescue Night, combinata cu ceai de valeriana inainte de culcare.Rezultatele au fost surprinzator de bune pentru mine! Dupa aproape 3 saptamani de folosire, calitatea somnului s-a imbunatatit vizibil si ma trezesc mult mai odihnita. Bineinteles, nu pot spune ca e un tratament universal - fiecare organism reactioneaza diferit, dar pentru mine chiar a functionat.A mai incercat cineva dintre voi terapia cu remedii Bach pentru probleme de somn? Sunt curioasa daca exista si alte combinatii eficiente pe care le-ati incercat... As vrea sa explorez mai multe optiuni naturale inainte de a apela la somnifere. 😊