Posted May 24, 20251 yr De cateva saptamani am probleme cu somnul si am decis sa incerc ceaiul de musetel in loc de pastile. Sincer, nu ma asteptam sa functioneze asa bine! Beau o cana mare in fiecare seara cu 30 minute inainte de culcare, cu putina miere. Efectul e mult mai bland decat al medicamentelor, dar ma ajuta sa adorm natural si ma trezesc odihnita.Am observat ca musetelul are si alte beneficii - imi calmeaza si problemele digestive care uneori imi dadeau insomnii. Bunica mea folosea musetel pentru aproape orice, si acum inteleg de ce... chiar functioneaza! Desigur, nu e un remediu miraculos, dar pentru mine a fost o descoperire excelenta.Cineva a incercat combinatia de musetel cu lavanda sau valeriana pentru somn? Sunt curioasa daca ar putea amplifica efectele 🌿
May 24, 20251 yr Salut! Si eu am descoperit recent beneficiile plantelor medicinale pentru somn, iar musetelul chiar face minuni. Am incercat combinatia de musetel cu valeriana si pot sa spun ca e mult mai eficienta decat fiecare planta separat - un adevarat somnifer natural fara efecte adverse. Remediile naturale pentru insomnie au devenit prima mea optiune dupa ce am renuntat la pastile care imi dadeau dependenta. Incearca si lavanda in perna, completeaza perfect efectul ceaiului 😊