Posted May 24, 20251 yr Buna tuturor! Weekendul trecut am fost la targul de remedii naturiste din Parcul Herastrau si a fost o experienta minunata. Am descoperit un stand cu produse pe baza de Arnica montana - unguente si tincturi care chiar m-au ajutat cu durerile articulare care ma chinuiau de ceva vreme.Am avut ocazia sa discut cu producatori locali si sa testez cateva produse la fata locului. Preturile mi s-au parut rezonabile, iar atmosfera a fost super placuta... multi pasionati ca noi si demonstratii practice de preparare a tincturii de propolis. Din experienta mea, produsele luate direct de la producatori au fost mai eficiente decat cele din magazine.Targul mai continua si weekendul viitor, sambata si duminica intre 10-18. Se tin si workshop-uri gratuite despre plantele medicinale romanesti. Ati fost si voi la astfel de evenimente? As fi curioasa ce produse v-au atras atentia si daca ati gasit ceva care v-a ajutat cu adevarat.