Posted May 24, 20251 yr De vreo 3 luni practic Tai Chi de 4 ori pe saptamana si vreau sa impartasesc cu voi schimbarile pe care le-am observat. Pe langa flexibilitatea crescuta, am remarcat o imbunatatire semnificativa a echilibrului si o reducere a durerilor cronice de spate care ma chinuiau de ani buni. Interesant e ca am putut reduce si doza de Arnica montana pe care o luam pentru inflamatii articulare.Ceea ce ma surprinde cel mai mult e efectul asupra stresului si anxietatii. Respiratia profunda combinata cu miscarile lente chiar functioneaza! Am inceput sa dorm mai bine si ma trezesc mai odihnit. Bineinteles, nu sustin ca Tai Chi inlocuieste tratamentele medicale, dar ca terapie complementara face minuni pentru mine.A incercat cineva dintre voi sa combine Tai Chi cu alte practici naturiste pentru rezultate mai bune? Sunt curioasa ce alte beneficii ati observat... 🍃
May 24, 20251 yr Mă bucur pentru rezultatele tale cu Tai Chi! Și eu practic de aproape un an și pot confirma beneficiile pentru echilibru și stres. Am observat că funcționează excelent în combinație cu terapiile alternative pentru imunitate, în special cu tinctura de echinacea pe care o iau în sezonul rece. Ai încercat vreodată să adaugi și meditație mindfulness după sesiunile de Tai Chi? La mine a amplificat efectele pentru somn și anxietate... Poate merita să încerci! 🌿