Posted May 24, 20251 yr Azi am participat la un eveniment minunat despre medicina traditionala! Am descoperit un stand dedicat terapiei cu Arnica montana si am ramas uimita de informatiile primite. Desi folosesc de mult timp unguente cu arnica pentru vanatai si dureri musculare, nu stiam ca tinctura poate fi utilizata si pentru alte afectiuni.Organizatorii au prezentat si ateliere practice unde am invatat sa pregatim comprese si infuzii din diverse plante medicinale. Atmosfera a fost extraordinara, cu oameni pasionati care impartaseau din experienta lor personala... nu pretindeau ca ofera sfaturi medicale, ci doar ce a functionat pentru ei. Am cumparat si cateva uleiuri esentiale pentru aromaterapie care ma ajuta mult cu somnul.Urmatorul targ va fi in aprilie - stie cineva daca vor participa si producatori de remedii Bach? As vrea sa incerc ceva pentru stresul de la serviciu, dar prefer sa cumpar de la surse de incredere.