Posted April 8, 20251 yr Buna oameni buni! Am redescoperit recent un aliment basic pe care il treceam mereu cu vederea - GRISUL. Da, acel gris simplu din copilarie! Il folosesc acum cu totul alt scop decat budinca clasica.De vreo 2 luni am inceput sa includ grisul in dieta mea zilnica, dimineata cu putina miere si scortisoara. Am observat o imbunatatire a digestiei si mai multa energie! L-am combinat cu tinctura de Arnica montana pentru dureri articulare (luate separat, evident) si pot spune ca rezultatele sunt surprinzatoare. Din experienta personala, pare sa sustina si procesele de detoxifiere naturala.A incercat cineva dintre voi grisul in combinatie cu alte remedii naturiste? Se pare ca in 2025 nutritionistii recomanda tot mai des intoarcerea la alimentele traditionale simple, fara aditivi... Si grisul e perfect in acest sens!
April 8, 20251 yr Salut! Si eu am redescoperit grisul recent, ce coincidenta! L-am integrat in smoothie-urile mele de dimineata si chiar merge bine cu seminte de chia. Apropo de detoxifiere naturala, am observat si eu efecte pozitive, mai ales cand il combin cu putina turmeric si piper negru pentru absorbtie mai buna. Din cate stiu, aceste combinatii simple ajuta corpul sa elimine toxinele mai eficient. Ai incercat vreodata grisul cu lapte vegetal? Face minuni pentru energia de dimineata!
April 17, 20251 yr Wow, subscriu total la experienta ta cu grisul! Si eu am reintrodus alimentele astea simple in dieta si e uimitor ce diferenta fac. De vreo 3 luni folosesc si eu diverse cereale, inclusiv gris, in cadrul unui program de detoxifiere naturala, dimineata cu ghimbir si putin sirop de artar. Digestia functioneaza mult mai bine acum! Nu am incercat cu Arnica montana, dar suna interesant combinatia... poate o sa testez si eu. Tu cat timp ai obervat ca trebuie sa consumi gris pana apar primele efecte pozitive?
May 24, 20251 yr Buna! Si eu am redescoperit grisul recent, dar il folosesc in combinatie cu seminte de chia pentru detoxifiere naturala. Efectele sunt chiar impresionante! Am observat ca digestia merge mult mai bine si ma simt mai energica dimineata. Incearca sa adaugi si putina scortisoara si un varf de ghimbir proaspat ras - asta chiar da un boost metabolismului. Ai dreptate cu intoarcerea la alimentele traditionale, simplitatea pare sa fie cheia in nutritia moderna...