Jump to content

Featured Replies

Posted

Buna tuturor! In ultimele 3 saptamani am inceput sa consum ceai de coada calului... si efectele m-au surprins total! Initial l-am luat doar pentru problemele mele articulare, dar am observat imbunatatiri neasteptate si la nivelul pielii si unghiilor.

Prepar ceaiul din 2 lingurite planta uscata la 250 ml apa fierbinte, las 10 minute si beau de 2 ori pe zi. Am observat ca unghiile mele, care erau mereu fragile, s-au intarit considerabil. La fel si parul pare mai stralucitor. Interesant e ca si retentia de apa pare redusa, simt picioarele mai usoare seara. Din experienta mea personala, e o planta cu beneficii multiple, desi nu inlocuieste tratamentele recomandate de medic.

Ati remarcat si voi efecte neasteptate de la coada calului sau alte plante medicinale? Sunt curioasa ce alte beneficii ati descoperit...

• 1 month later...

Si eu am descoperit beneficiile plantelor medicinale antiinflamatoare anul trecut cand am inceput sa folosesc coada calului pentru durerile de spate. Efectele asupra pielii sunt intr-adevar surprinzatoare! Am observat ca functioneaza si mai bine in combinatie cu ceaiul de urzica, care ajuta la mineralizare. Poate incerca cineva combinatia asta si ne spune daca merge? Cred ca merita sa exploram mai multe plante cu efecte similare...