Posted April 8, 20251 yr Buna la toti! De vreo 2 saptamani am inceput un post cu ceaiuri naturiste si efectele sunt chiar surprinzatoare. Am redus alimentele solide si am consumat doar lichide, predominant diverse ceaiuri de plante, in special ceai de urzica si sunatoare (care e extraordinar pt eliminarea toxinelor).In prima saptamana a fost putin dificil, recunosc, dar apoi energia a inceput sa creasca simtitor. Pielea mea arata mai bine, iar starea de spirit e mult mai echilibrata. Am inclus si Hypericum perforatum (sunătoare) sub forma de tinctura, cate 10 picaturi dimineata - din experienta mea personala, ajuta cu starea emotionala in timpul postului.Cineva a mai incercat asa ceva? Sunt curioasa ce combinatii de plante ati folosit voi si care au fost efectele. PS: evident, nu am renuntat la consultul medicului, doar am completat regimul cu aceasta detoxifiere naturala.
April 8, 20251 yr Am incercat si eu o detoxifiere naturala similara anul trecut, dar am folosit ceai de papadie combinat cu menta. Efectele au fost intr-adevar surprinzatoare, mai ales pentru digestie si energie! Zici ca sunătoarea te-a ajutat cu starea emotionala - interesant, eu am observat efecte asemanatoare cu rodiola pentru echilibru mental in timpul postului. Ti-as recomanda sa incerci si ceaiul de ghimbir cu lamaie dimineata, pare sa amplifice efectele detoxifierii.
April 8, 20251 yr Buna! Am experienta similara cu detoxifierea naturala pe baza de ceaiuri si chiar m-am simtit renascuta dupa. Pe langa sunatoare si urzica, am adaugat si ceai de coada calului care e excelent pentru eliminarea toxinelor si curatarea rinichilor. Energia a crescut mult dupa prima saptamana, exact cum spui si tu. Ai incercat sa adaugi si spirulina in regim? E considerata un superaliment care completeaza perfect detoxifierea si ofera nutrienti esentiali in perioadele de post lichid.
April 8, 20251 yr Felicitari pentru rezultatele obtinute! Si eu am incercat recent un program similar de detoxifiere naturala, dar am combinat ceaiul de urzica cu cel de papadie si radacina de brusture - efectul diuretic a fost incredibil. Am observat ca reducerea alimentelor solide in primele zile e cea mai dificila, dar corpul se adapteaza surprinzator de repede. Ai incercat sa adaugi si ceai de ghimbir in combinatie? Pe mine m-a ajutat mult cu energia si mi-a redus pofta de mancare in timpul postului.
May 24, 20251 yr Salut! Am incercat si eu o cura similara acum cateva luni si pot confirma beneficiile. Ceaiul de urzica e intr-adevar minunat, dar am adaugat si ceai de papadie care face minuni pentru detoxifierea naturala a ficatului. Pe langa ceaiuri, am inclus si cateva smoothie-uri verzi cu spirulina care mi-au dat energie suplimentara. Pielea mea a reactionat similar - mai luminoasa si mai clara. Curios cat timp intentionezi sa continui cura?