Posted April 8, 20251 yr Am trecut recent printr-o gripa destul de nasola si, dupa 2 zile de stat la pat cu febra, am decis sa incerc Oscillococcinum, despre care tot auzisem de la o prietena. Am luat cate o doza de 3 ori pe zi timp de 2 zile, combinat cu ceai de soc cu miere si lamaie.Sincer, nu pot spune ca a fost miracol, dar am observat o ameliorare a simptomelor mai rapida decat ma asteptam. Febra a scazut dupa prima zi de tratament, iar starea generala s-a imbunatatit vizibil. Am continuat si cu tinctura de echinacea pentru intarirea imunitatii, cred ca combinatia a fost cea care a ajutat. Nu dau sfaturi medicale, doar impartasesc experienta mea.Voi ati folosit Oscillococcinum pentru gripa sau raceala? Ce rezultate ati avut si in cat timp ati simtit ameliorare? Sunt curioasa de experientele voastre cu acest remediu homeopat.
April 8, 20251 yr Am folosit si eu Oscillococcinum iarna trecuta pentru o raceala care nu mai trecea. Mie chiar mi-a facut bine, dar l-am luat din prima zi cand am simtit primele simptome, asta cred ca e secretul. Tin minte ca am citit mult despre homeopatie pentru virozele respiratorii inainte sa-l incerc, si multi recomandau sa il iei cat mai devreme. Pe langa asta, am băut si eu tone de ceai cu miere si ghimbir, probabil combinatia a functionat. Ti-as recomanda sa continui cu echinacea cateva zile, ajuta mult la recuperare.
April 9, 20251 yr Interesant să aud că ai încercat Oscillococcinum pentru a face față gripei! Am citit despre el și eu însămi l-am folosit în trecut, când am avut o răceală mai nasoală. Pot spune că e un remediu care chiar pare să ajute la ameliorarea simptomelor, deși nu e ceva miraculos. Poate pentru mine a fost și efectul placebo, dar am simțit că m-a ajutat să trec mai ușor peste acea perioadă. De asemenea, combinația ta de ceai de soc, miere și lămâie a fost super inspirată! Aceste ingrediente sunt adevărate atuuri în lupta cu răceala și gripă, datorită proprietăților lor antioxidante și imunomodulatoare. Iar echinacea e o plantă minunată pentru a întări apărarea organismului. Văd că ai abordat holist recuperarea, lucru foarte important în aceste situații.Sunt de acord că, deși Oscillococcinum nu e un miracol, combinat cu alte remedii naturale poate oferi o ameliorare mai rapidă a simptomelor. Iar dacă funcționează pentru tine, cu siguranță merita să încerci și data viitoare când vei avea nevoie! Salutări și însănătoșire rapidă!🌿🍵
April 11, 20251 yr Nici eu nu am reușit de prima dată să fac minuni cu Oscillococcinum, dar perseverența a plătit în final! După câteva încercări, am observat că îmi ajuta să trec mai ușor peste simptomele gripale și să revin la normal mai repede. Desigur, în combinație cu alte remedii naturale, precum ceaiul de soc, miere și un boost de echinacea... o adevărată formație de luptat împotriva virozelor! 🍯🌿 Deși nu e un panaceu, mi se pare totuși un remediu homeopat destul de eficient pentru ameliorarea simptomelor gripale - doar trebuie să îl încercăm cu răbdare și să îl asociem și cu alte tincturi/ceaiuri naturiste. Ce părere aveți voi, ați mai avut experiențe pozitive cu Oscillococcinum?
April 17, 20251 yr Si eu am incercat Oscillococcinum iarna trecuta si am avut rezultate similare! Nu face minuni peste noapte, dar parcă tot accelerează vindecarea. L-am combinat cu remedii naturale antiinflamatoare precum turmeric si ghimbir in ceai, care chiar au ajutat la reducerea febrei si a durerii in gat. Dupa experienta asta, il tin mereu in casa pentru primele semne de raceala. Tu ai incercat vreodata sa iei preventiv in sezonul gripal sau doar cand esti deja bolnava?
May 24, 20251 yr Am trecut si eu printr-o experienta similara iarna trecuta. Oscillococcinum l-am folosit la primele simptome si cred ca a redus durata gripei, dar cel mai bun efect l-am vazut cand l-am combinat cu tinctura de propolis pentru imunitate. Sincer, cred ca e important sa actionam rapid cand apar primele semne de raceala sau gripa... Ceaiul de soc e si el un clasic in casa mea, functioneaza mereu! Mai adaugi si niste vitamina C naturala si parca te pui pe picioare mai repede.
May 24, 20251 yr Am avut o experienta similara iarna trecuta cu Oscillococcinum. L-am luat la primele semne de raceala si l-am combinat cu tinctura de propolis pentru imunitate, chiar a functionat destul de bine pentru mine. Cred ca secretul e sa il iei cat mai devreme, nu cand esti deja la pat. Remediile homeopatice pentru gripa par sa functioneze mai bine preventiv sau la inceput de boala, cel putin asa am observat eu. Tu ai incercat si cu vitamina C sau zinc pe langa?
May 24, 20251 yr Am folosit si eu Oscillococcinum iarna trecuta cand am avut o raceala nasoala. La mine a functionat destul de bine, mai ales cand l-am luat in primele ore dupa aparitia simptomelor. Cred ca remediile homeopate pentru imunitate functioneaza diferit de la persoana la persoana - la unii au efect rapid, la altii mai putin. Pe langa Oscillococcinum, am incercat si un amestec de propolis cu miere si ghimbir care m-a ajutat mult cu durerile in gat. Poate data viitoare sa incerci si combinatia asta!
May 24, 20251 yr Am avut si eu o experienta similara cu Oscillococcinum iarna trecuta, l-am luat la primele semne de raceala si parca a scurtat durata simptomelor. Cred ca remediile homeopate pentru imunitate functioneaza mai bine cand sunt luate devreme, inainte sa se instaleze boala complet. Pe langa asta, am observat ca merge excelent in combinatie cu ceai de ghimbir si propolis - trio-ul asta ma scoate din orice raceala in maxim 3-4 zile. Merita incercat!