Jump to content

Featured Replies

Posted

Buna tuturor! De vreo 3 saptamani am inceput o cura serioasa de detoxifiere cu diferite ceaiuri si vreau sa impartasesc ce am descoperit. Am testat mai multe plante dar ceaiul de coada calului chiar face minuni pentru detox renal! Il prepar in fiecare dimineata, il las 10 minute si il beau pe stomacul gol.

Pe langa asta, combin coada calului cu papadie pentru ficat si am observat o imbunatatire a energiei si claritate mentala mult mai buna. Pielea mea arata mai luminoasa si nu mai am senzatia de balonare constanta. Din experienta mea, combinatiile functioneaza mai bine decat ceaiurile simple.

Voi ce combinatii de ceaiuri ati incercat pentru detoxifiere cu rezultate bune? As vrea sa incerc si altceva in urmatoarea perioada... Evident, e doar experienta personala, fiecare organism reactioneaza diferit la plantele medicinale.

M-ai convins sa incerc si eu ceaiul de coada calului! De cateva luni folosesc o combinatie de urzică și mentă pentru detoxifiere naturală, care mi-a adus rezultate surprinzator de bune pentru energie si digestie. Am observat si eu ca pielea mea e mai luminoasă si am scapat de cearcane. Poate ar merita sa incerci si radacina de brusture in combinatie cu ceaiul tau - am auzit ca face minuni pentru eliminarea toxinelor din organism.

• 4 weeks later...

Buna! Chiar ma bucur sa aud ca ai rezultate asa bune cu ceaiurile tale. Si eu am trecut recent printr-o cura de detoxifiere naturala cu plante, dar am mers pe combinatia de rostopasca si brusture care face minuni pentru curatarea sangelui. Pe langa ceaiuri, am adaugat si smoothie-uri verzi dimineata - spirulina cu mar si spanac. Energia mea s-a imbunatatit considerabil dupa primele 10 zile. Ai incercat vreodata si urzica in combinatia ta? Merge perfect cu coada calului si amplifica efectele detoxifierii.

• 3 weeks later...

Buna! Si eu am testat recent o cura de detoxifiere naturala dupa ce am citit mult despre beneficiile plantelor medicinale antiinflamatoare. Combinatia ta suna super, am folosit si eu papadie pentru ficat dar nu impreuna cu coada calului. Am avut rezultate bune cu amestec de urzica, menta si ghimbir - mi-a dat energie si a redus retentia de apa vizibil. Poate incerci si ceaiul de soc cu maces, e minunat pentru imunitate si ajuta si la detox... Ai observat cat timp dureaza pana vezi primele efecte?