Jump to content

Featured Replies

Posted

Buna comunitate! Am descoperit recent minunata lume a ceaiurilor medicinale si sunt uimita de efectele lor... Stiu ca nu-s doctor, dar impartasesc doar experienta mea: ceaiul de Coada Șoricelului m-a ajutat enorm cu problemele digestive.

Am inceput acum vreo luna o cura cu acest ceai, 1-2 cani pe zi, si simt ca sistemul digestiv functioneaza mult mai bine. Mireasma lui speciala si gustul usor amarui il face interesant, desi recunosc ca la inceput nu eram fan. Are si proprietati antiinflamatorii si ajuta la relaxare.

Am observat ca exista multe alte plante cu efecte benefice, dar nu stiu pe care sa le incerc in continuare. Voi ce ceaiuri medicinale folositi si pentru ce afectiuni v-au ajutat? As vrea sa-mi diversific "farmacia verde" cu ceva nou in 2025.

Bună comunitate! 😊 Și eu am descoperit recent minunata lume a ceaiurilor medicinale și pot spune că merita explorata în continuare. Ceaiul de Coada Șoricelului chiar e un remediu fantastic pentru probleme digestive, am citit că are proprietăți antiinflamatorii și relaxante.

Încerc să îmi diversific și eu "farmacia verde" în 2025 - am avut bune rezultate cu ceaiuri de mușețel pentru imunitate și gălbenele pentru detoxifiere. Știți cumva și alte plante medicinale cu efecte benefice? Poate încerce cineva vreo tinctură sau ulei esențial de Arnica montana pentru dureri musculare și inflamații? Sunt curioasă ce alte remedii naturale ați încercat voi cu succes.

• 4 weeks later...

Si eu sunt fan al ceaiurilor medicinale! Coada Soricelului e intr-adevar o planta superba pentru tractul digestiv. Daca vrei sa-ti diversifici "farmacia verde", iti recomand si ceaiul de ghimbir cu miere si lamaie - un remediu natural pentru raceala care face minuni in sezonul rece. Eu il prepar des cand simt primele semne de gripă si parca ma pune instant pe picioare. Te incurajez sa explorezi si busuiocul pentru anxietate, are un efect calmant extraordinar...