Jump to content

Featured Replies

Posted

De cand am implinit 40 de ani, am inceput sa ma confrunt cu nopti in care numaram oile pana dimineata... Am incercat tot felul de metode conventionale, dar nimic nu functiona pe termen lung. Acum 8 luni, o prietena mi-a recomandat sa incerc ceaiul de valeriană in combinatie cu lavanda - sincer, eram sceptic, dar disperarea m-a facut sa incerc.

Rezultatele au fost UIMITOARE pentru mine! Am inceput cu un ceai de valeriana seara, cu 30 minute inainte de culcare, iar uneori adaug cateva picaturi de tinctura de passiflora sub limba. In noptile mai dificile, pun si un saculet cu lavanda langa perna. Nu e magie, sunt zile cand tot mai am probleme, dar in general dorm mult mai bine. Efectul s-a instalat treptat, dupa aproximativ 2 saptamani de utilizare constanta.

Voi ce plante ati incercat pentru insomnie si care v-au ajutat cel mai mult? As fi curios sa aflu si alte remedii naturiste care functioneaza... zic sa ne impartasim experientele, poate ajuta pe cineva.