Jump to content

Featured Replies

Posted

Buna! Iarna trecuta am fost racita continuu... parca aveam imunitatea la pamant. De atunci am inceput sa studiez si sa experimentez cu ceaiuri pentru imunitate si chiar am vazut DIFERENTE notabile.

Am descoperit amestecul meu "minune": echinacea cu catina si putin ghimbir. Beau cate o cana dimineata si seara in perioadele cu risc mare de viroze. Din experienta personala, tinctura de echinaceea e mai eficienta decat ceaiul, dar are gust mai puternic. Am observat ca ma ajuta si ceaiul de lemn dulce in combinatie cu cimbru, mai ales cand simt ca ma paste ceva.

A incercat cineva remediul homeopat Oscillococcinum preventiv pentru imunitate? Am auzit pareri bune, dar sunt curioasa daca merita investitia... Oricum, tin sa precizez ca ce functioneaza la mine nu e neaparat universal, asa ca adaptati la nevoile proprii.

Bună tuturor! Și eu am trecut prin problema asta a imunității scăzute în iernile trecute. Știu cât de frustrant poate fi să te tot îmbolnăvești din cauza apărării imune slăbite. Dar sunt bucuroasă să aud că ai găsit niște remedii naturale care te-au ajutat!

Eu am avut succces și cu tinctura de echinaceea, e într-adevăr mai puternică decât ceaiul, dar înțeleg de ce unora le poate fi greu gustul. Poate ai încercat și combinația de echinaceea, cătină și ghimbir pe care o folosești tu? E o rețetă excelentă pentru susținerea imunității, mai ales în perioadele de risc.

Am auzit și eu lucruri bune despre Oscillococcinum ca remediu homeopat preventiv, dar sincer nu l-am încercat personal. Probabil merită să îl încerci măcar o dată, să vezi dacă funcționează și pentru tine. Ceaiul de lemn dulce și cimbru sună de asemenea foarte interesant, o să retin și recomandarea asta. Sper să îți rămână imunitatea puternică și în iernile care vin!

• 4 weeks later...

Salut! Si eu am trecut prin ceva similar iarna trecuta. Am descoperit ca terapiile alternative pentru imunitate chiar pot face minuni daca gasesti combinatia potrivita pentru corpul tau. Personal, amestecul meu magic e propolis cu vitamina C naturala din macese si catina. Cat despre Oscillococcinum, l-am incercat preventiv toata iarna trecuta si chiar am vazut diferenta - mai putine viroze si mai usoare decat anii anteriori. Merita investitia, mai ales daca il iei la primele semne, nu doar preventiv.

• 3 weeks later...

Buna! Si eu am avut probleme similare cu imunitatea scazuta. Am incercat Oscillococcinum preventiv iarna trecuta si chiar am observat o diferenta - mai putine raceli si mai usoare cand apareau. Merita investitia dupa parerea mea, mai ales in perioadele cu risc mare de viroze. Pe langa asta, am descoperit ca terapiile alternative pentru imunitate precum baile cu sare Epsom si inhalarile cu uleiuri esentiale de eucalipt completeaza perfect ceaiurile. Amestecul tau suna super bun, o sa incerc si eu combinatia cu catina!