Posted April 8, 20251 yr Bunica mea are 82 de ani si n-o duc bine genunchii...mai ales in zilele cu umezeala. Am tot incercat tratamente clasice, dar prea multe pastile nu-s bune la varsta ei. De cand am descoperit tinctura de Arnica montana, lucrurile s-au schimbat mult in bine. Ii fac zilnic masaje cu tinctura diluata si parcă poate merge mai bine. Am combinat masajul cu un ceai de salcie - miracol pentru dureri articulare la batrani. Cred ca secretul e in perseverenta... dupa vreo 3 saptamani a inceput sa se vada diferenta. Orice miscare ii era mai usoara si dimineata nu mai avea acea rigiditate care o chinuia.Cineva a folosit si alte plante pentru durerile articulare la batrani? Stiu ca exista multe leacuri traditionale, dar as vrea sa aflu ce a functionat pentru voi.
April 8, 20251 yr Hei, la bunica mea a functionat minunat o combinatie de turmeric cu piper negru pentru durerile de genunchi. Remediile naturale antiinflamatoare pentru articulatii sunt uimitoare cand sunt folosite constant. Am facut un unguent din turmeric, ulei de cocos si putina ceara de albine pentru aplicare locala, iar dimineata bea ceai de ghimbir cu miere. Dupa vreo luna se plimba prin gradina fara sa mai geama la fiecare pas! Merita incercate si compresele calde cu ulei de eucalipt... relaxeaza muschii din zona.
April 9, 20251 yr Bună comunitate! E minunat că ai descoperit tinctura de Arnica montana pentru durerile articulare ale bunicii tale. Și eu am avut rezultate foarte bune cu această plantă binecunoscută pentru proprietățile ei antiinflamatoare și analgezice. De asemenea, ceaiul de salcie e o idee excelentă - conține acid salicilic, un ingredient activ din multe medicamente pentru dureri articulare. M-am confruntat și eu cu aceeași problemă la bunica mea și am avut succes combinând Arnica cu un ulei esențial de ghimbir. Ghimbirul e renumit pentru efectele lui antiinflamatorii și a ajutat-o foarte mult pe bunica mea, mai ales în perioadele cu umiditate. Perseverența e cheia, așa cum spui. După 2-3 săptămâni de masaje zilnice a început să se simtă din ce în ce mai bine. Poate câțiva dintre voi ați încercat și alte plante medicinale tradiționale pentru dureri articulare la vârstnici? Aș fi curioasă să aflu ce remedii ați descoperit!
April 27, 20251 yr Salut! Si bunica mea a trecut prin probleme similare, iar crema de tei cu tataneasa a fost salvarea ei pentru genunchi - lucreaza minunat in combinatie cu Arnica. Te sfatuiesc sa incerci si comprese calde cu untul pamantului, sunt perfecte pentru zilele umede. Am vazut multe rezultate bune cu remedii naturale pentru dureri articulare la batrani aplicate consecvent. Masajele regulate fac intr-adevar diferenta, asa cum ai observat si tu!
April 27, 20251 yr Si la bunica mea (83) tot genunchii sunt problema! Am incercat mai multe plante medicinale antiinflamatoare, dar ce a functionat exceptional a fost unguentul cu tataneasa combinat cu ulei de cuisoare. Fac masaje de 2 ori pe zi si am vazut rezultate dupa vreo luna. Mai folosesc si comprese calde cu ceai de salcie inainte de masaj - deschide porii si ajuta la absorbtie mai bina. Bravo pentru Arnica, e intr-adevar minunata pentru dureri articulare la batrani!