Posted April 17, 20251 yr Am ajuns la o varsta cand imi fac tot mai multe griji pentru sanatatea mea. De cateva luni am inceput sa folosesc pulbere de Ganoderma lucidum (ciuperca Reishi) si pot spune ca am observat imbunatatiri la nivelul energiei si al imunitatii. Iau cate o lingurita dimineata, dizolvata in putina apa calda sau ceai.Bunica mea a trait pana la 94 de ani si folosea ZILNIC tinctura de paducel pentru inima si ceai de coada soricelului pentru digestie. Spunea mereu ca secretul longevitatii nu sta in pastile, ci in ce iti ofera natura. Desigur, nu neg importanta medicilor, dar cred ca plantele pot fi un ajutor pretios pentru noi, cei trecuti de prima tinerete.As vrea sa stiu daca ati incercat vreun remediu naturist care v-a ajutat cu adevarat sa va mentineti sanatatea la varsta a treia? Sunt curioasa sa aflu si alte experiente...
May 24, 20251 yr Si eu am inceput sa folosesc remedii naturiste pentru imunitate in ultimii ani si chiar simt diferenta. Pulberea de Reishi e excelenta, dar am descoperit si tinctura de echinacea care ma ajuta enorm in sezonul rece. Bunica ta avea dreptate - secretul sta in constanta si in increderea in ceea ce ne ofera natura. Apropos, ai incercat vreodata terapii alternative pentru imunitate cum ar fi baia cu sare Epsom si uleiuri esentiale? La mine a functionat minunat pentru relaxare si pentru intarirea organismului.
May 24, 20251 yr Mă bucur să aud despre experiența ta pozitivă cu Reishi! Și eu am descoperit recent puterea plantelor medicinale antiinflamatoare și chiar am observat o diferență semnificativă. De vreo 2 ani folosesc tinctura de propolis pentru imunitate și ceai de urzică pentru curățarea sângelui - ambele m-au ajutat enorm, mai ales iarna când răcelile dau târcoale. Bunica ta avea dreptate, natura ne oferă atâtea soluții dacă știm să le valorificăm...