Posted April 17, 20251 yr De vreo saptamana ma lupt cu o raceala mai serioasa care ameninta sa se transforme in gripa. Am refuzat medicamentele clasice si am inceput o "terapie" pe care bunica mea o folosea mereu - ceai de soc combinat cu tinctura de propolis. Iau cate 20 de picaturi de propolis de 3 ori pe zi si beau minim un litru de ceai de soc fierbinte cu miere si lamaie.Rezultatele sunt surprinzatoare! In 3 zile febra a scazut complet, iar tusea s-a redus considerabil. Am adaugat si niste inhalatii cu uleiuri esentiale de eucalipt si menta care mi-au desfundat sinusurile aproape instant. Nu spun ca e remediu universal, doar ca pentru mine functioneaza de minune.A incercat cineva dintre voi si alte combinatii naturale pentru gripa de sezon? Sunt curioasa ce rezultate ati obtinut... Evident, daca simptomele sunt severe, consultul medical ramane esential.
May 8, 20251 yr Salut! Tocmai am trecut printr-o experienta similara luna trecuta. Si eu am apelat la fitoterapie pentru imunitate si pot confirma ca socul face minuni! Pe langa ce folosesti tu, am adaugat si un amestec de echinaceea cu ghimbir care m-a ajutat enorm sa scap de inflamatia din gat. Dupa ce am citit despre beneficiile plantelor medicinale antiinflamatoare, am inceput sa-mi prepar singura un sirop de ceapa cu miere care, desi miroase ingrozitor, chiar functioneaza la tuse. Ai incercat vreodata si vitamina C naturala din macese? Face diferenta in recuperare!