Jump to content

Featured Replies

Posted

De cateva zile am inceput o cura cu sirop de catina si vreau sa va impartasesc experienta mea. Inainte aveam mereu probleme cu imunitatea toamna, dar de cand folosesc acest sirop natural, am observat o imbunatatire semnificativa. Il prepar simplu, cu miere si putin ghimbir, iar gustul e chiar placut!

Am citit ca siropul de catina contine de 10 ori mai multa vitamina C decat citricele si e bogat in antioxidanti. Pe langa sirop, beau si ceai de echinacea pentru intarirea imunitatii. Nu sunt expert, doar impart ce functioneaza pentru mine... Corpul meu pare sa raspunda bine la aceasta combinatie.

Ati incercat vreun remediu natural specific pentru imunitate in sezonul rece? Sunt curioasa ce alte plante folositi si in ce forme (ceaiuri, tincturi, capsule).

• 3 weeks later...

Si eu folosesc siropul de catina in fiecare toamna, e fantastic pentru imunitate! Pe langa ce ai mentionat tu, am vazut ca functioneaza super bine in combinatie cu tinctura de propolis pentru imunitate, care e un alt super-protector natural. Anul trecut cand toti colegii mei racisera, eu am scapat nevatamat datorita acestei combinatii. Ai incercat vreodata si maceratul de usturoi in miere? E putin mai intens la gust dar completeaza perfect efectele catinei.

• 3 weeks later...

Mă bucur să aud experiența ta pozitivă cu siropul de cătină! Și eu folosesc de câțiva ani terapii naturale pentru imunitate și pot confirma că plantele medicinale antiinflamatoare chiar fac diferența în sezonul rece. Pe lângă cătină, am descoperit că tinctura de propolis are efecte extraordinare - o iau dimineața cu puțină apă călduță și miere. Am observat că atunci când combin aceste remedii cu un ceai de soc și ghimbir seara, răcelile nici nu mai apuc să se instaleze... Poate încerci și tu combinația asta data viitoare :)