Posted April 17, 20251 yr De cateva saptamani ma lupt cu raceala care tot revine... ce sa mai zic despre energia scazuta si oboseala constanta. Am inceput sa cercetez si am dat peste Astragalus membranaceus, o planta folosita de secole in medicina traditionala chineza pentru intarirea imunitatii.Am luat un extract standardizat de radacina de astragalus de vreo 10 zile si parca ma simt mai bine. Energia e in crestere si simt ca ma recuperez. Stiu ca nu e vreun miracol peste noapte, dar observ imbunatatiri. O combin cu ceai de echinaceea si putin ghimbir proaspat.Cineva din comunitate a incercat astragalus pentru perioade mai lungi? Sunt curioasa ce dozaj ati folosit si daca ati simtit efecte pentru imunitate pe termen lung. Mentionez ca nu renunt la tratamentul recomandat de medic, dar caut sa completez cu ceva natural pentru imunitate. Multumesc anticipat! 🌿
May 24, 20251 yr Si eu am trecut prin ceva similar iarna trecuta! Astragalus e chiar eficient pentru imunitate pe termen lung, l-am folosit vreo 3 luni in doza de 500mg zilnic. Diferenta s-a vazut dupa prima luna - raceala care revenea constant a disparut complet. Incearca sa-l combini si cu un complex de vitamina C cu zinc pentru intarirea imunitatii, merge perfect impreuna. Eu am simtit ca energia a crescut considerabil dupa ce am inceput regimul asta. 🌿