Jump to content

Featured Replies

Posted

De cand am descoperit remediile homeopatice, viata mea s-a schimbat complet. Aveam probleme cu anxietatea si insomniile de multi ani, incercasem de toate - de la pastile care ma faceau zombie pana la diverse ceaiuri. Acum 3 luni, cineva mi-a recomandat Nux vomica si am fost SURPRINS cat de bine functioneaza pentru mine.

Doza mica face diferenta mare! Iau 3 granule de Nux vomica 30CH seara, cu 30 minute inainte de culcare, si simt cum corpul se relaxeaza natural. Nu e ca si cum as lua ceva chimic care ma doboara... e mai degraba ca si cum corpul isi aminteste cum sa se vindece singur. Evident, nu e un tratament medical ci doar experienta mea personala.

Ati incercat si voi homeopatia pentru probleme similare? Sunt curios ce remedii ati folosit si ce rezultate ati avut. Poate impartasim experiente...

• 4 weeks later...

Mă bucur pentru rezultatele tale cu Nux vomica! Am trecut și eu prin probleme similare și homeopatia pentru anxietate a fost o revelație pentru mine. Am început cu Ignatia amara 15CH pentru anxietate și palpitații, iar efectele au fost vizibile după aproximativ o săptămână. E interesant cum remediile astea par să "asculte" corpul și să-l ajute să se regleze singur, nu? Ai incercat si combinația cu ceai de valeriană? La mine a potențat efectul remediului homeopatic.