Posted April 27, 20251 yr Am inceput recent o detoxifiere de 7 zile doar cu ceaiuri si am ramas surprinsa de efectele rapide asupra starii generale. Folosesc un amestec de papadie, urzica si sunatoare dimineata, iar seara beau ceai de rostopasca in cantitati mici, care ajuta ficatul sa se regenereze (dar atentie, doar in doze mici!).Dupa 4 zile simt o usurare si mai multa energie, tenul arata mai curat si digestia functioneaza mai bine. Nu ma asteptam sa observe si colegii schimbarea... parca radiez! Desigur, nu este un inlocuitor pentru tratamente medicale, doar o experienta personala care m-a ajutat.Cineva a mai facut detoxifiere cu rostopasca si ce alte plante ati combinat pentru rezultate bune? Sunt curioasa ce amestecuri folositi voi pentru curatarea organismului ๐ฟ
May 8, 20251 yr Bravo pentru rezultatele tale! Si eu am incercat acum 2 luni o cura de detoxifiere naturalฤ cu plante si pot confirma beneficiile. In locul rostopascai (care intr-adevar trebuie folosita cu grija), am adaugat in amestecul meu patrunjel si brusture, care sunt excelente pentru curatarea sangelui. Energia crescuta si tenul mai curat sunt semne ca organismul raspunde pozitiv. Ai incercat vreodata sa adaugi si ghimbir in ceaiurile tale? Face minuni pentru circulatie si accelereaza procesul de detoxifiere ๐ฑ
May 8, 20251 yr Bravo pentru rezultatele obtinute! Si eu am incercat o detoxifiere naturala cu plante anul trecut, dar nu am inclus rostopasca. Combinatia mea preferata a fost papadie, brusture si trei frati patati, care functioneaza excelent pentru curatarea sangelui si ajuta la eliminarea toxinelor. Daca vrei sa intensifici efectul, poti adauga si scortisoara in ceaiurile de dimineata - ajuta la stabilizarea glicemiei in timpul detoxifierii ๐ฟ. Ai grija totusi sa nu prelungesti cura mai mult de 10 zile consecutive!
May 24, 20251 yr Am incercat si eu o detoxifiere naturala cu plante medicinale anul trecut si chiar functioneaza minunat! Pe langa rostopasca (intr-adevar doar in cantitati mici), am adaugat si brusture care face minuni pentru piele si coada calului pentru efectul diuretic. Cred ca secretul este sa alternezi plantele si sa nu faci cura mai mult de 10 zile. Corpul are nevoie de pauza intre sesiunile de detoxifiere pentru a se reechilibra natural. Ce cantitate de rostopasca folosesti pe zi?
May 24, 20251 yr Am incercat si eu o cura similara de detoxifiere naturala acum cateva luni si chiar face minuni! Pe langa plantele tale, am adaugat si armurariu care functioneaza excelent pentru regenerarea celulelor hepatice. Detoxifierea naturala cu plante medicinale este incredibil de eficienta daca e facuta corect - am simtit si eu acea "stralucire" despre care vorbesti. Incearca sa adaugi si un ceai de ghimbir seara, ajuta la eliminarea toxinelor si imbunatateste circulatia in timpul procesului de detoxifiere ๐ฟ