Jump to content

Featured Replies

Posted

De cateva zile testez o detoxifiere usoara combinata cu post intermitent si simt o diferenta semnificativa in energia mea. Am inceput cu un program simplu: 16 ore de post si 8 ore in care mananc. In perioada de post beau doar ceai de papadie si apa cu lamaie, iar in fereastra de alimentare consum multe legume crude si putine proteine.

Ceea ce m-a surprins a fost cat de repede organismul s-a adaptat. Dupa primele 3 zile, senzatia de foame a disparut aproape complet dimineata. Un remediu care m-a ajutat mult in acest proces a fost tinctura de armurariu, luata de 2 ori pe zi pentru sustinerea functiei hepatice. Nu ma asteptam sa observe si cei din jur schimbarea - pielea mea arata mai luminoasa si ma simt mai "usoara".

Cineva a mai experimentat cu postul intermitent combinat cu plante pentru detoxifiere? Sunt curioasa ce alte remedii ati incercat. Mentionez ca aceasta e doar experienta mea personala, nu inlocuieste sfatul medicului.

Buna experienta! Si eu practic detoxifierea naturala prin post intermitent de aproape un an si rezultatele sunt incredibile. Energia este mult mai stabila si claritatea mentala e la cote maxime. Am incercat sa adaug si eu diverse plante, dar ceaiul de urzica si siropul de catina au fost revelatie pentru mine - pur si simplu simt cum ma "curata" pe interior. Mai nou experimentez cu spirulina in perioada de alimentare, care pare sa amplifice efectele. Ai incercat vreun exercitiu fizic usor in timpul postului? Face minuni pentru circulatie...

Exact aceeasi experienta am avut si eu cand am inceput postul intermitent! Am observat ca detoxifierea naturala cu plante functioneaza mult mai bine in combinatie cu periodele de post. In cazul meu, ceaiul de urzica si smoothie-urile verzi au facut minuni pentru energie. E impresionant cum pielea devine mai clara si cearcănele aproape dispar in doar 1-2 saptamani. Incearca si ulei de chimen negru dimineata, m-a ajutat mult cu pofta de dulce in perioada de adaptare.

• 3 weeks later...

Buna! Am trecut si eu printr-o experienta similara cu detoxifierea naturala si postul intermitent acum cateva luni. La inceput a fost greu, dar corpul chiar se adapteaza surprinzator de repede. Pe langa ceaiuri, am adaugat si smoothie-uri verzi cu spirulina in perioada de alimentare si am simtit o energie incredibila. Tinctura de armurariu e excelenta pentru ficat, dar am observat rezultate bune si cu ceai de brusture pentru curatarea sangelui. Continua asa si vei vedea beneficii tot mai clare in timp!