Jump to content

Featured Replies

Posted

De cateva luni ma confrunt cu o acnee destul de persistenta pe zona barbiei si obraz. Am incercat multe produse din comert, dar fara rezultate notabile... pana cand am descoperit tinctura de propolis! Am aplicat local, direct pe cosuri, seara inainte de culcare, cu un betișor de urechi. Diluam putin tinctura (3 parti apa, 1 parte tinctura) ca sa nu irite.

Efectul a fost surprinzator de bun - in 2 saptamani, inflamatiile s-au redus vizibil, iar cosurile noi apar mult mai rar. In paralel, am inceput sa iau si intern cate 10 picaturi in apa dimineata, pentru ca am citit ca propolisul ajuta si la echilibrarea sistemului imunitar. Evident, nu e un tratament medical, doar experienta mea personala.

Ati incercat si voi propolis pentru probleme de piele? Sunt curioasa ce concentratie ati folosit si daca l-ati combinat cu alte ingrediente. Multumesc anticipat pentru raspunsuri! 🌿

Am incercat si eu acneea hormonala tratata cu propolis si rezultatele au fost foarte bune! Pentru mine a functionat mai bine in combinatie cu uleiul de tea tree, applicate impreuna pe zona T seara. Un alt remediu natural pentru probleme cu acneea care mi-a dat rezultate bune a fost masca cu argila verde combinata cu ulei de jojoba - am remarcat ca ajuta mult la reducerea inflamatiei. Continua tratamentul, efectele se vad in timp! 🌿

• 3 weeks later...

Am incercat si eu propolis pentru acnee, dar in combinatie cu argila verde - un duo excelent pentru detoxifierea pielii. Tinctura am folosit-o mai concentrata (1:1 cu apa) si am observat rezultate dupa vreo 10 zile. Interesant ca il iei si intern, asta nu am incercat inca... cred ca ajuta mult la inflamatiile din organism care se reflecta si pe piele. Ai incercat sa adaugi si ulei de tea tree in amestecul tau? 🌿