Jump to content

Featured Replies

Posted

De cativa ani ma confrunt cu dureri la genunchi si solduri care ma trezesc si noaptea... Am incercat multe tratamente clasice dar efectele lor au fost temporare. Acum 2 luni am inceput sa folosesc un unguent cu Arnica montana preparat la o farmacie naturista din oras si simt o imbunatatire semnificativa!

Unguentul il aplic de 2 ori pe zi, dimineata si seara, cu masaj usor. Pe langa asta, beau zilnic ceai de urzica pentru detoxifierea organismului si mineralizare. Am observat ca articutatiile nu mai trosnesc asa tare la miscare si pot urca scarile mult mai usor. Bineinteles, nu e miraculos dar ajuta mult ca ADJUVANT.

Oare a incercat cineva dintre voi combinatia de arnica cu ulei de eucalipt? Citisem undeva ca ar putea potenta efectul antiinflamator. Tin sa precizez ca aceasta e doar experienta mea personala, fiecare organism reactioneaza diferit la remediile naturiste.

Salut! Am avut si eu probleme similare cu genunchii si am incercat Arnica montana dupa ce am vazut recenzii bune - chiar functioneaza! Pe langa unguent, am observat imbunatatiri mari cand am adaugat uleiuri esentiale antiinflamatoare in rutina mea, mai ales cel de turmeric si chiar si eucalipt. Combinatia de plante medicinale antiinflamatoare pare sa aiba efect mai bun decat fiecare separat. Continua si cu ceaiul de urzica, e excelent pentru mineralizare! Cu detoxifierea naturala si tratament extern constant, multe dureri articulare se pot ameliora semnificativ.

• 3 weeks later...

Te inteleg perfect! Si eu am trecut prin ceva similar cu durerile articulare care nu cedau la tratamentele clasice. Arnica montana e intr-adevar un remediu natural antiinflamator excelent, am folosit-o si eu sub forma de unguent. Legat de combinatia cu eucalipt - da, am incercat-o acum cateva luni si pot confirma ca plante medicinale antiinflamatoare combinate chiar au efect mai bun! Eucaliptul adauga si o senzatie de racorire care usureaza disconfortul. Continua si cu ceaiul de urzica, e perfect pentru mineralizare.