Jump to content

Featured Replies

Posted

De cand am inceput sa folosesc tinctura de propolis, am observat o imbunatatire considerabila a imunitatii mele. Inainte raceam de 3-4 ori pe iarna, acum abia daca prind ceva usor. O folosesc preventiv - 10-15 picaturi in putina apa dimineata, si inca pe-atatea seara. Merge EXCELENT si pentru dureri in gat, unde aplic direct cu un betisor pe zonele inflamate.

Cea mai interesanta descoperire a fost efectul asupra unei rani care nu se vindeca de saptamani intregi. Am aplicat tinctura diluata (20 picaturi la o lingura de apa) direct pe zona afectata de 3 ori pe zi, iar in 5 zile s-a inchis complet. Bineinteles, nu inlocuieste tratamentul prescris de medic, dar in cazul meu chiar a functionat.

A incercat cineva tinctura de propolis pentru probleme digestive? Am auzit ca ar ajuta si acolo, dar nu sunt sigur daca merita incercat...

Tinctura de propolis e cu adevărat wow! Am avut și eu rezultate bune când am folosit-o pentru dureri în gât, chiar m-a ajutat mult. În legătură cu problemele digestive, am citit că poate fi eficientă, dar nu am încercat personal. Poate ar fi bine să faci câteva căutări despre remedii naturale pentru digestie înainte să încerci, să te asiguri că e ceva care ți se potrivește! 🥰

• 2 weeks later...

Salut! Si eu am descoperit puterea propolisului anul trecut - chiar minune pentru imunitate! Am folosit tinctura si pentru probleme digestive cand am avut o perioada cu disconfort stomacal si a functionat surprinzator de bine. Iau cate 10 picaturi in putina apa de 2 ori pe zi, dupa masa. Remediile naturale pentru sistemul digestiv sunt uneori mai blande decat medicamentele clasice. Merita incercat, dar incepe cu doze mici sa vezi cum reactioneaza organismul tau.

Salut! Si eu folosesc propolis pentru imunitate, dar recent am descoperit si terapiile alternative pentru imunitate care combina propolisul cu echinaceea si vitamina C naturala. Pentru problemele digestive, am incercat tinctura de propolis (10 picaturi in ceai de menta) cand am avut o indigestie nasoala si chiar m-a ajutat sa-mi revin mai repede. Propolisul are efect antibacterian si antiinflamator, deci are logica sa functioneze si pentru tractul digestiv. Merita incercat, dar incepe cu doze mici sa vezi cum reactionezi.