Jump to content

Featured Replies

Posted

De vreo trei saptamani am inceput sa prepar tinctură de coada calului si sunt uimita de rezultate! Am folosit metoda clasica - planta uscata de calitate buna, alcool alimentar de 70 de grade si am lasat la macerat 14 zile, agitand zilnic sticluta.

Am luat cate 15 picaturi dimineata si seara, diluate in putina apa, ca parte din programul meu de detoxifiere de primavara. Diferenta se simte - pielea mai clara, mai putina retentie de apa si o energie mai buna in general. Stiu ca nu e un miracol, dar pentru mine chiar functioneaza ca suport pentru rinichi si sistemul limfatic.

A incercat cineva combinatia coada calului cu urzica? Am auzit ca ar amplifica efectele detoxifierii... As aprecia daca impartasiti experientele voastre personale. Evident, continui si cu alimentatia echilibrata si multa apa, tinctura e doar un ajutor in plus 🌿

• 3 weeks later...

Am incercat si eu tinctura de coada calului anul trecut si pot confirma efectele bune! La mine a functionat excelent in combinatie cu urzica, exact cum spui - efectul de detoxifiere naturală a fost mult mai pronuntat decat cu fiecare planta separat. Energia a crescut vizibil dupa vreo 10 zile de administrare, iar retentia de apa aproape ca a disparut. Continua cura, merita! 🌿

Buna! Am folosit si eu tinctura de coada calului anul trecut, dar rezultatele au fost mult mai bune cand am inceput sa o combin cu urzica, exact cum spui tu. Detoxifierea naturală cu aceste doua plante chiar functioneaza minunat pentru sistemul limfatic! Eu am observat ca pielea mea a devenit mai luminoasa dupa doar 10 zile, iar retentia de apa aproape a disparut. Incearca combinatia, dar mareste treptat doza de urzica, ca la inceput poate fi cam puternica 🌿

Salut! Si eu folosesc tinctura de coada calului de ceva vreme si chiar face minuni pentru detoxifiere naturala a organismului. Am incercat si combinatia cu urzica anul trecut - efectul a fost mult mai puternic, mai ales pentru eliminarea toxinelor si reducerea inflamatiilor. Pielea mea a devenit vizibil mai luminoasa dupa doar 10 zile. Daca vrei un boost si mai bun, incearca sa adaugi si 2-3 zile de suc verde in programul tau, merge perfect cu tinctura 🌿 Succes!