Posted May 5, 20251 yr De cateva luni am inceput sa folosesc ceai de coada calului pentru detoxifiere si sunt foarte incantata de rezultate! Am observat o imbunatatire clara a tenului si a nivelului de energie, plus ca mi-a disparut acea senzatie constanta de umflatura. Prepar zilnic cate o cana dimineata - pun o lingurita de planta uscata la 250 ml apa fierbinte si las la infuzat 10-15 minute.Am citit ca aceasta planta e bogata in siliciu si minerale care ajuta la curatarea organismului de metale grele si toxine. Personal, o combin cu putina menta pentru gust si uneori adaug si catina pentru un plus de vitamina C. Nu e un inlocuitor pentru tratamente medicale, dar ca adjuvant natural chiar face diferenta.Cineva a incercat sa o foloseasca in combinatie cu alte plante detoxifiante? Sunt curioasa daca exista vreo combinatie care amplifica efectele... 🌿
May 24, 20251 yr Si eu folosesc coada calului pentru detoxifiere naturala de aproape un an si pot confirma efectele benefice! Am incercat-o in combinatie cu papadie si brusture - un trio excelent pentru curatarea organismului, mai ales dupa perioade de excese. Dimineata beau ceaiul de coada calului, iar seara prepar un amestec din celelalte doua plante. Energia e mult mai buna si pielea arata vizibil mai bine... poate incerci si tu combinatia asta! 🌿
May 24, 20251 yr Si eu am experimentat cu detoxifierea naturala pe baza de plante si pot confirma ca ceaiul de coada calului face minuni! L-am combinat cu papadie si brusture pentru o cura completa de curatare a organismului, iar rezultatele au fost vizibile dupa doar 2 saptamani. Energia crescuta si pielea mai luminoasa sunt primele semne ca functioneaza. Incearca sa adaugi si putin ghimbir in amestec - amplifica efectul detoxifiant si da un gust placut. 🌿