Posted May 8, 20251 yr De cativa ani ma lupt cu artrita la maini si genunchi... incercasem multe remedii dar nimic nu parea sa ajute pe termen lung. Dupa ce am vorbit cu tanti Maria, care stie multe despre plante, am inceput o cura cu extract de Arnica montana combinata cu ceaiuri de urzica. Rezultatele m-au surprins! In doar 3 saptamani, inflamatia s-a redus vizibil si pot iar sa-mi fac treaba prin casa fara dureri constante.Am observat ca functioneaza mai bine cand iau tinctura dimineata pe stomacul gol si aplic comprese cu infuzie de arnica seara. E important sa fiu consecventa - cand am intrerupt cateva zile, simptomele au revenit. Bineinteles, nu am renuntat la tratamentul prescris de medic, dar completarea cu aceste remedii naturiste mi-a imbunatatit mult calitatea vietii.A incercat cineva dintre voi combinatia arnica+urzica pentru probleme articulare? Sunt curioasa daca exista si alte plante care ar putea completa acest "tratament" bazat doar pe experienta mea personala.
May 24, 20251 yr Buna! Am trecut si eu prin ceva similar cu artrita - combinatia arnica+urzica chiar functioneaza minunat. Pe langa ce folosesti deja, ti-as recomanda sa incerci si plante medicinale antiinflamatoare precum ghimbirul si turmericul in alimentatie. Le adaug in smoothie-uri dimineata sau le iau sub forma de capsule cand ma grabesc. Am observat ca masajul cu ulei de arnica inainte de culcare face minuni pentru diminuarea durerilor de dimineata. Continua tratamentul prescris, dar aceste suplimente naturale chiar pot face diferenta pentru mobilitate!