Posted May 8, 20251 yr De cateva saptamani am inceput sa consum sfecla rosie in fiecare dimineata sub forma de suc proaspat si efectele au fost spectaculoase pentru energia mea. Oboseam mereu dupa-amiaza, iar acum simt o vitalitate constanta toata ziua.Am aflat ca sfecla e bogata in nitrati naturali care imbunatatesc circulatia si oxigenarea muschilor. O combin cu putina turmeric si ghimbir pentru efecte anti-inflamatorii, plus un strop de miere bruta pentru gust. Nu e un tratament, doar o experienta personala, dar schimbarea e evidenta in cazul meu.Cineva dintre voi a incercat vreodata si tinctura de paducel alaturi de sfecla? Am auzit ca ar putea amplifica beneficiile cardiovasculare, dar nu stiu daca exista vreo interactiune intre ele...💚
May 24, 20251 yr Salut! Si eu am descoperit recent beneficiile sfeclei rosii pentru energie, chiar face o diferenta incredibila. Am combinat-o cu morcov si mar intr-un suc de detoxifiere naturala care mi-a schimbat complet nivelul de energie. Cat despre paducel cu sfecla, le-am incercat impreuna luna trecuta - paducelul sub forma de tinctura luata cu 30 minute inainte de sucul de sfecla. Tensiunea mea a fost mai stabila si am simtit o imbunatatire a rezistentei la efort. Merita incercat! 💚