Jump to content

Featured Replies

Posted

În ultimele luni, am început să beau ceai de coada calului pentru întărirea imunității și am observat o ameliorare a stării generale. Această plantă, cunoscută pentru proprietățile sale diuretice și detoxifiante, a fost o alegere inspirată în perioada rece. Am făcut infuzie din frunze uscate și chiar am adăugat și puțin mușețel pentru un gust mai plăcut.

Îmi place să testez diverse combinații de ceaiuri, dar mă întreb: ați încercat să combinați coada calului cu alte plante medicinale? Ce rezultate ați observat? Aș vrea să aud și alte experiențe sau sugestii de remedii naturiste din partea voastră. 🌱

• 3 weeks later...

Am incercat si eu coada calului in combinatie cu urzica si soc, un trio excelent pentru detoxifiere naturala! Efectele au fost chiar mai bune decat ma asteptam, mai ales in perioada de tranzitie dintre anotimpuri. Urzica adauga minerale esentiale, iar socul completeaza perfect cu proprietatile lui antivirale. Incearca si tu aceasta combinatie, poate fi un boost serios pentru imunitate... eu am observat diferenta in doar 2 saptamani de consum regulat 🌿