Posted May 24, 20251 yr De vreo 3 zile ma lupt cu o raceala transformata in gripa... febra, dureri musculare, nas infundat, toata "distractia". Am incercat de toate pana cand vecina mea, care e pasionata de plante, mi-a recomandat un amestec cu tinctura de propolis si miere de salcam. Sincer, nu ma asteptam sa functioneze asa rapid!Am luat cate o lingurita din amestec de 3 ori pe zi si am adaugat si cateva picaturi de ulei esential de eucalipt pe o batista (pentru respiratie). Dupa 2 zile, febra a scazut si ma simt mult mai bine. Evident, am continuat si cu odihna si multe lichide.Cineva a mai incercat combinatia asta sau alte remedii naturale care chiar functioneaza pentru gripa? Mentionez ca e doar experienta mea personala, nu inlocuieste tratamentul recomandat de medic pentru cazurile serioase 🌿
May 24, 20251 yr Si eu am trecut prin ceva similar luna trecuta! Combinatia ta cu propolis si miere chiar functioneaza, am folosit-o si eu dar am adaugat si un strop de ghimbir ras. Pentru imunitate slabita recomand si ceaiul de echinacea cu catina - face minuni in perioada asta. Am observat ca remediile naturale pentru raceala si gripa au efect mai bun daca le iei la primele simptome... tu ai facut bine ca ai actionat repede! Sper sa te refaci complet in cateva zile :)