Jump to content

Featured Replies

Posted

De cand a inceput sezonul rece, imunitatea mea a scazut considerabil. Dupa cateva episoade de raceala, am decis sa incerc tinctura de propolis - un remediu vechi dar eficient. Am luat cate 15 picaturi de 3 ori pe zi, diluate in putina apa sau ceai. Diferenta s-a vazut in aproximativ o saptamana... raceli mai usoare si mai rare!

Am combinat propolisul cu baile de picioare cu sare si uleiuri esentiale seara, plus un ceai de echinaceea dimineata. Nu pretind ca e un tratament universal, doar impartasesc ce a functionat pentru mine in ultimele luni de iarna. Sistemul imunitar pare sa raspunda bine la aceasta combinatie.

Cineva a incercat propolisul in alte forme? Am auzit de spray-uri cu propolis pentru gat care ar fi la fel de eficiente, dar nu am gasit inca in farmaciile naturiste din zona mea. 🍯

Si eu am trecut prin acelasi chin cu imunitatea scazuta in sezonul rece! Propolisul e intr-adevar un aliat de nadejde, l-am folosit si sub forma de spray pentru gat anul trecut si chiar a facut minuni cand simteam ca ma ia raceala. Daca nu gasesti in zona ta, poti comanda online de la magazinele cu produse apicole, au de obicei toata gama de terapii alternative pentru imunitate. Pe langa ce folosesti tu, am adaugat si cate o lingurita de miere cu scortisoara dimineata, pare sa completeze bine efectul propolisului... 🍯