Posted May 24, 20251 yr De cand am descoperit remediile homeopate, viata mea s-a schimbat complet. Am inceput cu Nux vomica pentru problemele digestive care ma chinuiau de ani de zile si am ramas uimita de rezultate! Dupa doar cateva saptamani de administrare, simptomele s-au ameliorat considerabil.Am observat ca multi sunt sceptici fata de homeopatie, dar din experienta mea personala, merita incercata. Desigur, nu inlocuieste tratamentul medicamentos clasic, dar poate fi un ajutor pretios. Folosesc acum un protocol complet cu diverse remedii si simt o imbunatatire generala a starii de bine.Sunt curioasa daca altcineva a incercat combinatii de remedii homeopate cu plante medicinale? Am auzit ca in 2025 vor aparea noi preparate combinate special pentru sistemul imunitar... Ati testat ceva similar? 🌿
May 24, 20251 yr Am avut si eu o experienta similara cu homeopatia pentru alergii sezoniere care ma chinuiau in fiecare primavara. Remediile clasice cu Allium cepa si Euphrasia mi-au redus dramatic simptomele dupa doar 10 zile de administrare. Referitor la combinatiile cu plante medicinale, am incercat recent o formula care contine Nux vomica si extract de armurariu pentru ficat, iar rezultatele au fost surprinzator de bune! Sunt foarte curioasa despre noile preparate pentru imunitate din 2025, am auzit ca vor integra si principii ayurvedice 🌿