Jump to content

Featured Replies

Posted

Weekendul trecut am participat la un targ de remedii naturiste si am ramas impresionata de diversitatea produselor! Am descoperit o tinctura de propolis preparata traditional, cu 30% concentratie, de la un apicultor din zona Apusenilor. Dupa ce am folosit-o timp de o saptamana pentru durerile in gat (3 picaturi in putina apa de 3 ori pe zi), am simtit o ameliorare semnificativa. Nu ma asteptam sa functioneze asa rapid...

La targ am participat si la un workshop despre plantele adaptogene pentru stres. Doamna care l-a sustinut a prezentat studii interesante despre ashwagandha si rhodiola, iar multi participanti au impartasit experiente pozitive. Personal, folosesc aceste plante de cateva luni si simt diferenta in nivelul de energie.

Ati fost la vreun targ similar anul acesta? Sunt curioasa ce alte remedii naturiste ati descoperit care merita incercate. Mentionez ca tot ce impartasesc sunt experiente personale, fiecare organism reactioneaza diferit la remediile naturiste. 🌿