Jump to content

Featured Replies

Posted

De cateva saptamani am inceput sa practic miscarea alternativa - un fel de dans liber combinat cu respiratie profunda si stretching usor. Am observat ca energia mea vitala a crescut considerabil, iar durerile cronice de spate s-au redus semnificativ.

Am completat practica zilnica cu ulei esential de lavanda pentru aromaterapie in timpul sesiunilor, ceea ce pare sa amplifice efectele relaxante. Simt ca aceasta combinatie ajuta la deblocarea canalelor energetice si la eliminarea toxinelor acumulate. Nu ma asteptam sa vad rezultate atat de rapide, dar corpul meu parca s-a "trezit" dupa ani de sedentarism.

Cineva de aici a incercat sa combine miscarea alternativa cu alte terapii energetice precum Reiki sau remediile Bach? Sunt doar experientele mele personale, dar sunt curioasa daca altii au observat beneficii similare. Multumesc tuturor pentru raspunsuri! 🌿

Buna! Si eu practic terapii alternative pentru dureri de spate de vreo 2 ani si am observat imbunatatiri similare. Miscarea alternativa combinata cu respiratia profunda e excelenta pentru deblocarea energiei stagnante! Am incercat si remediile Bach pentru echilibru emotional in paralel cu exercitiile, si pot spune ca functioneaza minunat impreuna - in special florile de Bach pentru stres si anxietate care parcă amplifică efectele miscarii. Poate incerci si niste ulei esential de eucalipt data viitoare, are proprietati antiinflamatorii naturale si completeaza perfect lavanda. 🌿