Jump to content

Featured Replies

Posted

De cand am inceput sa folosesc ceaiul de lavanda pentru baietelul meu de 4 ani, noptile noastre s-au schimbat complet. Adaug 2-3 lingurite de flori uscate la o cana de apa fierbinte, las 10 minute apoi strecor. Ii dau o jumatate de ceasca inainte de culcare (racita bine) si adaug putina miere. Efectul e UIMITOR... adoarme in 15-20 minute si doarme linistit toata noaptea.

Inainte incercasem de toate - baite calde, povesti, chiar si suplimente recomandate de prieteni. Nimic nu functiona la fel de bine. Am observat ca si camera parfumata cu un pic de ulei esential de lavanda pe o batista langa perna ajuta. Nu e un remediu miraculos, dar pentru noi a fost salvarea dupa luni de nopti intrerupte.

A incercat cineva combinatia lavanda cu musetel sau alt ceai calmant pentru copii? Sunt curioasa daca merge si mai bine in combinatie. Mentionez ca nu e inlocuitor pentru sfatul medicului, doar o experienta personala care ne-a ajutat mult 😊

Si eu folosesc ceaiuri calmante pentru copii de ceva vreme si pot confirma ca functioneaza minunat! Am incercat combinatia de lavanda cu musetel pentru baietelul meu si intr-adevar pare sa aiba un efect mai puternic decat fiecare separat. Fitoterapia pentru somn la copii e un subiect care m-a pasionat, si am observat ca si uleiul de lavanda pus pe o batista langa perna face minuni. Incearca si un strop de miere de tei in ceai, pare sa potenteze efectul calmant... 😊