Jump to content

Featured Replies

Posted

De vreo luna tot experimentez cu diverse alimente pentru imunitate si chiar am observat o diferenta. Inainte raceam des, acum parca sunt mai rezistenta la tot ce "circula" prin birou.

Am inceput sa consum zilnic un amestec de ghimbir proaspat ras cu miere si lamaie dimineata, iar seara beau ceai de echinaceea cu catina. Catina asta e chiar surprinzatoare - are mai multa vitamina C decat portocalele! Am adaugat si seminte de in macinate in iaurt, plus nuci braziliene pentru seleniu.

Efectele se vad deja... mai putina oboseala si nicio raceala in ultima luna desi colegii tot cad pe capete. Voi ce alimente folositi pentru imunitate in sezonul asta? Sunt curioasa daca ati incercat si voi catina sau alte "superalimente" care chiar functioneaza 🍯

Salut! Si eu am descoperit puterea plantelor medicinale antiinflamatoare in ultimul an si simt o diferenta enorma. Catina e intr-adevar geniala, o folosesc in smoothie-uri dimineata cu putin ghimbir si miere de albine. Pe langa ce ai mentionat tu, incearca si ciupercile medicinale - reishi si chaga au facut minuni pentru imunitatea mea. Le iau sub forma de extract si parca nu mai stiu ce e aia raceala... Ai incercat vreodata si turmericul cu piper negru in amestecul tau? Functioneaza excelent cu ghimbirul 🌿