Posted May 24, 20251 yr De cateva saptamani am inceput o cura de detoxifiere si am observat rezultate chiar bune. Am folosit in special papadie si brusture pentru curatarea ficatului, dar ceea ce m-a surprins cel mai mult a fost efectul ceaiului de coada calului. L-am preparat dupa o reteta veche de la bunica (2 lingurite planta uscata la 500ml apa, infuzie 15 minute) si l-am consumat dimineata pe stomacul gol.Diferenta se vede in energia de peste zi si in claritatea pielii. Nu ma asteptam sa functioneze atat de bine! Desigur, am combinat cu o alimentatie mai curata si multa apa, dar plantele au fost cheia succesului in cazul meu. Din experienta personala, pot spune ca detoxifierea naturala e mult mai blanda decat suplimentele scumpe din comert.A incercat cineva dintre voi combinatia de coada calului cu urzica pentru detox? Sunt curioasa daca merita sa adaug si urzica in urmatoarea cura... Mentionez ca nu inlocuiesc cu aceste plante niciun tratament prescris de medic, e doar o completare pentru starea generala de bine 🌿