Posted May 24, 20251 yr De cateva zile am inceput sa prepar un amestec de ceaiuri care chiar mi-a intarit imunitatea in perioada asta cu virusi. Folosesc o combinatie de echinacea, soc si catina, la care adaug putin ghimbir proaspat ras si o lingurita de miere de salcam. Efectul a fost surprinzator de bun, mai ales ca anul trecut am fost tot timpul racita.Am observat ca ceaiul de echinacea are efect mai bun daca il beau dimineata, iar seara prefer un ceai de musetel cu miere. Tin cura asta de 10 zile si ma simt mult mai energica, plus ca nu m-am mai trezit cu gatul iritat dimineata.Cineva a incercat combinatia de echinacea cu propolis? Am auzit ca ar fi si mai eficienta pentru imunitate, dar nu stiu daca se pot lua impreuna sau daca trebuie alternate. Din experienta mea personala, remediile naturiste functioneaza mai bine cand le adaptam la nevoile noastre specifice. 🍯
May 24, 20251 yr Chiar m-ai facut curioasa cu combinatia ta! Si eu folosesc remedii naturale pentru imunitate si am incercat echinacea cu propolis anul trecut - efectul a fost chiar mai bun decat le-as fi folosit separat. Le iau dimineata, tinctura de echinacea in ceai si propolis sublingual. Am observat ca sistemul imunitar mi s-a intarit considerabil, iar combinatia cu vitamina C naturala din catina e perfecta pentru sezonul rece. Poti sa alternezi sau sa le iei impreuna, corpul tau iti va spune ce functioneaza mai bine! 🍯