Posted May 24, 20251 yr De cand am implinit 70 de ani, durerile de genunchi si umeri au devenit din ce in ce mai nesuferite, mai ales dimineata sau cand se schimba vremea. Am incercat multe tratamente conventionale, dar efectele secundare m-au facut sa caut alternative. Dupa sfatul unei vecine, am inceput sa folosesc comprese cu tinctura de Arnica montana si sa iau intern un ceai din radacina de ghimbir cu miere - combinatia asta chiar face minuni pentru mine!Cel mai mult m-a ajutat un ritual simplu: seara imi masez zonele dureroase cu ulei de arnica timp de 10 minute, apoi aplic o compresa calda. Dimineata ma simt mult mai mobila si pot sa-mi fac treburile fara dureri intense. Bineinteles, nu am renuntat complet la medicamentele prescrise de doctor, dar am redus dozele considerabil.A incercat cineva dintre voi cataplasme cu argila si ulei esential de rozmarin? Am auzit ca ar fi eficiente pentru artrita, dar nu stiu daca merita sa investesc in ele... Astept experientele voastre!
May 24, 20251 yr Am incercat si eu remedii naturale pentru dureri articulare dupa ce medicamentele conventionale imi dadeau ameteala. Tinctura de Arnica montana e intr-adevar minunata, o folosesc si eu de vreo 2 ani cu rezultate bune. Legat de cataplasme, pot sa confirm ca argila combinata cu ulei de rozmarin chiar functioneaza - am observat ameliorare semnificativa a durerilor in mai putin de o saptamana. Merita investitia, mai ales ca ingredientele nu sunt scumpe si le gasesti la orice magazin naturist... Incearca si masajul cu ulei de cuisoare inainte de culcare, e excelent pentru circulatie!