Jump to content

Featured Replies

Posted

De cateva luni am inceput sa folosesc tinctura de propolis pentru problemele mele respiratorii cronice si chiar observ o diferenta. Inainte luam antibiotice de 3-4 ori pe an, dar de cand am inceput cura cu propolis (15 picaturi in putina apa, de 3 ori pe zi) n-am mai avut nevoie de medicamente conventionale. Simt ca respiratia e mai usoara si sistemul imunitar parca functioneaza mai bine.

Am observat ca e important sa iau tinctura regulat, nu doar cand apar simptomele. Efectele se vad in timp, nu peste noapte. O combin cu ceai de cimbrișor salbatic si miere de salcam in perioadele mai dificile. Nu e un miracol, dar in cazul meu a facut diferenta.

Cineva a incercat combinatia propolis + vitamina C naturala pentru probleme respiratorii cronice? Sunt curioasa daca pot imbunatati si mai mult efectele... 🌿

Salut! Si eu am avut rezultate bune cu propolis pentru imunitate, dar de cand am inceput sa folosesc combinatia propolis cu vitamina C naturala din macese, efectele sunt mult mai vizibile. Sistemul imunitar pare sa functioneze mai eficient, iar problemele respiratorii s-au redus considerabil. Recomand sa incerci si un sirop natural de ridiche neagra cu miere pe langa, mai ales in sezonul rece - functioneaza excelent pentru bronhii. Terapiile alternative pentru imunitate chiar merita atentie, mai ales cand sunt folosite preventiv si constant. 🌿

Salut! Sunt in aceeasi barca cu tine. Am inceput si eu propolis acum 6 luni pentru bronsita mea cronica si diferenta e chiar notabila. Legat de intrebarea ta, am incercat combinatia propolis + vitamina C naturala din macese si pot sa-ti confirm ca functioneaza excelent pentru imunitate respiratorie. Ceaiul de echinaceea pentru imunitate e alt aliat bun pe care il adaug in schema mea, mai ales in sezonul rece. Incearca si tu combinatia asta, dar constant, cum ai zis si tu - efectele vin cu timpul 🌿